SCHRIJF JE IN VOOR DE ALLEREERSTE MASCOT BUSINESS CUP!

DURVEN JULLIE HET AAN?

MASCOT en Almere City FC dagen je uit voor het grootste businessclubvoetbaltoernooi van Nederland! Voetbal en vertier op een mooie dag in juni op een moment dat het competitievoetbal stil ligt voor het zomerreces. Een ideaal moment dus om te netwerken en na te praten over hoe joúw cluppie het heeft gedaan, maar ook om te bepalen wie het beste businessclubteam van Nederland heeft!

JAARLIJKS EVENEMENT

De MASCOT Business Cup is een jaarlijks terugkerend voetbal- en netwerkevenement voor de businessclubs van alle betaald voetbalorganisaties in Nederland. Almere, centraal gelegen in Nederland, is de perfecte uitvalbasis en een keurige eigenwijze gastheer.

Ga er nog een keer met jouw businessclubteam op uit om je te meten met de allerbeste voetballers in businessclubland! En praat na tijdens een entertainende derde helft met een grote barbecue!

WANNEER:

4 juni 2021 van 13:00 – 18:00 met aansluitend een barbecue!
Toegang & deelname: Compleet GRATIS!
Locatie: Yanmar Stadion, Almere

WIJ REGELEN HET WEL!

De MASCOT Business Cup gaat om voetbal, netwerken, verbinden en entertainment. Het grootste businessclubvoetbaltoernooi van Nederland is gratis!

De MASCOT Business Cup vindt plaats op vrijdag 5 juni omstreeks 13:00 en duurt tot 18:00. Aansluitend vindt er op het complex van Almere City FC een barbecue plaats met live entertainment. Bij de MASCOT Business Cup wordt er 7-tegen-7 gespeeld op een half veld. De speeltijd bedraagt 20 minuten. De wedstrijden staan onder begeleiding van een officiële scheidsrechterscrew.

SCHRIJF JE IN!