SCHRIJF JE IN VOOR DE ALLEREERSTE MASCOT BUSINESS CUP!

DURVEN JULLIE HET AAN?

Donderdag 16 september staat de wereld van het businessclub voetbal op zijn kop! Businessclub teams van BVO’s, die de uitdaging aandurven, gaan de strijd op donderdag 16 september vanaf 13:00 met elkaar aan. In een onderling toernooi, de MASCOT Business Cup, wordt bepaald wie het beste businessclub team van Nederland heeft!

VOETBALLEN, NETWERKEN, ETEN, DRINKEN EN MUZIEK
Het toernooi is voor alle businessclub teams uit de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt er 7 tegen 7 of 11 tegen 11 gespeeld.

Het biedt natuurlijk een sportief platform om de krachten te meten, maar ook de uitgelezen mogelijkheid om een nieuw netwerk aan te boren! Om dit te stimuleren ontvangt een ieder in aanloop naar het toernooi een 'MASCOT Business Cup paniniboek' met daarin de selecties, persoonlijke weetjes, maar ook contact informatie. Op die manier kunnen er voor, tijdens en na de MASCOT Business Cup contacten worden gelegd en komen business & pleasure wel heel dicht bij elkaar.

Omstreeks 18:00 zal de winnaar van de eerste van de MASCOT Business Cup worden gehuldigd op het supportersplein. Daar sluiten we het toernooi af met een BBQ, een biertje en (live) muziek.

DE KOSTEN? DIE ZIJN ER NIET!
We hopen daarmee een mix van elementen bij elkaar gebracht te hebben waarmee we alle BVO’s op donderdag 16 septmeber 2021 naar het (verbouwde) Yanmar Stadion in Almere kunnen trekken. Jullie zijn uitgedaagd, durven jullie het aan?