MASCOT WORKWEAR sponsor vierde periode Almere City FC

11-03-2020

Almere City FC start de vierde periode met een nieuwe shirtsponsor. MASCOT WORKWEAR neemt in de laatste en beslissende periode de zichtbaarheid op het shirt over van WELKOM Energie. Afgelopen vrijdag werd de samenwerking al officieel bekrachtigd bij de wedstrijd Almere City FC – Helmond Sport met een korte ceremonie in de Rabobank Business Lounge.

MASCOT WORKWEAR produceert en distribueert werkkleding en veiligheidsschoenen van hoge kwaliteit voor diverse segmenten waaronder de bouw, logistiek en industrie. Als marktleider in diverse Europese landen is MASCOT toonaangevend op het gebied van productontwikkeling en services.

MASCOT WORKWEAR en Almere City FC kondigde al eerder een samenwerking aan. Zo trad de producent begin dit jaar toe tot de businessclub en maakte het bedrijf bekend dat zij op 5 juni samen met Almere City FC de MASCOT BUSINESS CUP organiseren, een groot nationaal voetbaltoernooi voor businessclubteams van betaald voetbalorganisaties. Op 5 juni strijden 25 teams om de titel “Beste businessclubvoetbalteam van Nederland” tijdens een uniek event, waarbij er ook aandacht is voor netwerken en een gezellige derde helft.

Danny Bonn, Market Director Benelux van MASCOT WORKWEAR: ,,We zijn er erg trots op dat we in de vierde periode voor op het shirt mogen staan van Almere City FC. De ambities van de club sluiten naadloos aan bij die van MASCOT, net als de manier van werken; jong en anders. We kijken ernaar uit om gezamenlijk de vierde periode succesvol af te sluiten.”

Met MASCOT WORKWEAR sluit Almere City FC een succesvol jaar voor de club af op gebied van shirtsponsoring. Begin dit seizoen kondigde de clubleiding aan als eerste club in Nederland invulling te geven aan de shirtsponsor door deze op te breken in vier perioden. S&S Online Marketing, SHARP Flevoland en WELKOM Energie prijkten dit seizoen op het shirt.

Foto: Ron Baltus / sportshots.pro