MASCOT Business Cup uitgesteld

14-04-2020

Donderdag 5 juni stond bij veel (business)clubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie al met een rode stift omcirkeld in de agenda. Op die dag zou de allereerste editie van de MASCOT Business Cup plaatsvinden op de sportvelden van Almere City FC. Helaas kan het grootste businessclubtoernooi van Nederland op deze datum geen doorgang vinden. Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is besloten om het evenement voorlopig uit te stellen.

De maatregelen die het kabinet heeft getroffen om het coronavirus in te dammen lopen weliswaar tot 1 juni, maar Almere City FC heeft besloten om proactief te handelen en nu al een streep te zetten door de originele speeldatum. In deze moeilijke en onzekere periode, staat ieders gezondheid voorop.

De organisatie gaat op zoek naar een nieuwe datum voor de MASCOT Business Cup. Vanzelfsprekend houden we hierbij de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten. Wij verwachten in mei met meer nieuws over een nieuwe speeldatum naar buiten te kunnen treden.

Voor nu wensen wij iedereen veel sterkte in deze zware periode. Wanneer de bal weer gaat rollen hopen wij jullie allen alsnog te mogen begroeten in het Yanmar Stadion.