INSCHRIJVINGEN MASCOT BUSINESS CUP GEOPEND!

18-11-2019

Met een businessclub wedstrijd tussen MVV en Almere City FC is de inschrijving voor het grote voetbaltoernooi in juni eindelijk geopend. Almere City FC aanvoerder Wouter Griekspoor, in het dagelijks leven is hij Commercieel Manager, overhandigde de brigade uit Maastricht de eerste officiële uitnodiging.

De uitnodiging kwam nadat de businessclub van Almere City FC de Maastrichtenaren met maar liefst 2-4 een veeg uit de pan had gegeven. De krachtsverhoudingen waren zo evident, dat hoofdtrainer Aziz El-Morabit van de Almeerse formatie het zelfs aandurfde om clubmascotte Ally de Aap in de ‘dying seconds’ het veld in te sturen.

Met plek voor meer dan 32 teams belooft het spektakel begin juni de voetbalwereld op de kop te zetten. Nog nooit werd er immers een prestigieus en officieel interdivisionaal voetbaltoernooi tussen alle businessclubs georganiseerd.

Welke club schrijft geschiedenis, welke club gaat er 5 juni met de MASCOT Business Cup vandoor? Brengt jouw club ook een businessclubteam op de been? 

SCHRIJF JE DAN HIER IN!