Aziz El Morabit: "Teams zijn angstig"

29-01-2020

Aziz El Morabit is trainer-coach van het businessclub team van Almere City FC en daarmee één van de belangrijkste gastheren op 5 juni. El Morabit doet in het business magazine van de club enkele opvallende uitspraken, die de verhoudingen op scherp zetten.

,,Ik ben met SHARP reeds tien jaar businessclub lid van Almere City FC. Er is hier ontzettend veel positief veranderd, maar gelukkig blijft de gezelligheid. Leden hebben bijvoorbeeld de mogelijkheid om meermaals in de week met elkaar te sporten. Van hardlopen tot spinning. Daarnaast hebben we ook een businessclub voetbalteam, waar ik de trainer-coach van ben. Met Herman Koster als mijn assistent. Schrijf dat overigens maar even extra duidelijk op: Herman Koster is mijn assistent. Hij denkt daar zelf namelijk soms anders over."

De trainer-coach is er van overtuigd dat zijn team op 5 juni hoge ogen gaat gooien. "Met die ploeg presteren we het hele seizoen al goed. SenS Online Marketing maakt onderdeel uit van dit team en die jongens weten hoe ze met een bal om moeten gaan. We presteren zo succesvol, dat we dit jaar nog ongeslagen zijn. Andere businessclubteams trekken zich inmiddels al terug, omdat ze bang zijn een pak rammel te krijgen.”

Wedstrijden tegen De Graafschap en NAC Breda werden last-minute gecancelled door de bezoekers. Wel hebben beide ploegen aangegeven ook bij de MASCOT Business Cup van de partij te zijn.